Lépj velünk kapcsolatba!

2018.01.24. 11:00

Linképítés – avagy így csinálják a profik (hirdetés)

Szüntelen tartalomgyártás + folyamatos linképítés = a siker titka, vagyis a folyamatosan biztosított jó helyezések ördögi köre, ahol egyik sosem létezhet a másik nélkül.

Forrás: Illusztráció

De ki kicsoda a képletben? Linképítésről biztosan sokan hallottatok már – mondhatni, szinte már-már lerágott kutyacsont ez a kifejezés mindazoknak, akik az online megjelenés eme varázslatos szegmensének profi ismerői, nekik nem is okozhat különbséget tenni minőségi és nem minőségi linkek közt, azoknak azonban, akik még csak most ismerkednek a fogalommal, íme, egy hasznos kisokos a témában. Olvasni kötelező!

Vigyázat, kerek egy mondat keretéig visszarepülünk a linképítés őskorába, avagy a kezdetekhez: régen, mikor még az online marketing hátsóján is puha párna volt, mindenki úgy gondolta, a több jobb, mint a minőségi, azonban eljött a pillanat, amikor a Google ráébresztette a szakembereket, hogy a kevesebb néha több, pláne, ha minőségibb linkekről van szó.

(Ha kész kínai az egész, akkor gyorsan lefordítva: mikor értékes egy link? Ha rendelkezik olyan értékekkel, mint: Domain Authority vagy a Page Authority, ezek adnak ugyanis nagyjából képet arról, hogy linkerőt adnak át). Vagyis, a sok kicsi sokra megy vajmi kevés, ha a minőséggel igyekeznek versenyre kelni, mióta a Pingvin meggyengítette a katalóguslinkek erejét, és megsokszorozta a prémium linkek hatékonyságát.

Ha bárki azt javasolja a katalógus linképítés a király (vagy, hogy a linkcserénél nincs jobb), azt javasoljuk, ránts nyúlcipőt és sprintelj hozzánk az éterben azonnal, ugyanis a „szakértőd” alaposan kőkorszaki, hiszen manapság a katalógus már nem hogy nem menő, szinte többet árt, mint használ, a vetélytársaknak pedig még kisujjmozgatásra sincs szükség ahhoz, hogy hatalmas hosszakat verjenek Rád.

Helyette érdemes nagyobb hangsúlyt fektetned a tudatos prémium linképítésre, blogolásra, fórumozásra, és a social mediara, hiszen ezekkel természetes módon keletkeznek a bejövő linkjeid, ráadásul az által, ha folyamatosan frissülnek (éljen a tartalomgyártás, a képlet másik fontos alkotóeleme), folyamatos linkerő és látogató áramlik át a saját oldaladba. Ha azonban ezek a felsorolt linkforrások hiányoznak, keress minket bátran, nem szaladunk el, tárházunkban rejlik a biztos, gyors, és legfőképp kész megoldás, amire nem kell heteket, olykor hónapokat várnod, míg a találati listán vívott ádáz harcmezőn érezteti hatását! Lépj velünk kapcsolatba, hogy még ma előrébb lépj! Részletes árajánlatunkat kérd még ma, mielőtt betalál a konkurencia!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában