Árnyékban hűsölhetnek a kicsik

2024.07.11. 09:00

Nyáron is gondozzák az óvodakertet Ajkán

A Padragkút városrészben működő Szivárvány Óvodában örvendetesen növekszik a gyermekek száma. A következő évet két csoportban és csoportonként 22-23 gyermekkel kezdik.

Tisler Anna

A homokozó fölé árnyékolót szereltek a Hétszínvirág Óvoda udvarán

Fotó: Tisler Anna/Napló

A növekvő gyermeklétszám miatt két új csoportot indít a 2024-2025-ös nevelési évben az Ajka Városi Óvoda, ugyanis 206 gyermeket írattak be, sokan 2,5 és 3 év közöttiek, tudtuk meg Ráczné Németh Csilla óvodaigazgatótól. A Patakparti és a Hétszínvirág intézményegységben 8, a Vizikékben 6, a Zöldikékben 4 csoporttal kezdenek. A pedagóguslétszámmal sem lesz gond, ugyanis három fiatal megszerezte a diplomáját, néhány dajka és pedagógiai asszisztens pedig beadta a jelentkezését felsőfokú tanulmányokra. 

Az óvodakertet nyáron is gondozzák. A szünidőben 140 kisgyermeknek igényelték az óvodai ellátást. Ősztől új tehetségműhelyeket indítanak, a Zöldikékben mese, a Hétszínvirágban természetismeret témakörben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában