Meglepetések, programok

2024.06.07. 08:00

Vidám gyermeknap a devecseri iskolában

A Devecseri Gárdonyi Géza Általános Iskola és AMI intézményében a legfontosabbak, a gyermekek körül forgott a világ ünnepükön.

Tóth B. Zsuzsa

A gyermeknap alkalmából kicsiket és nagyokat meglepetések, programok várták. A lelkes bemutatkozás és a hangos csatakiáltások után sportjátékok, az akadálypálya meghódítása, logikai és értéktárjátékok, robotikabemutató, Lego-robotok kipróbálása szerepelt a programok között. A kreatív percek keretében kavicsképeket alkottak homoktálcán, osztálymúmiát készítettek, gyümölcsös csodatálakat raktak össze és közös rajz készítésében ügyeskedtek a gyerekek. A puzzle a tanárok képeit ábrázolta, akikkel lehetett szelfizni, de az osztálytársakból összeállított mozgó állat létrehozása is remek móka volt. Sokan látogatták a szelfipontot, mások buborékot fújtak, nevettek a jegesmedve zenés-táncos produkcióján. 

Gazdag program kínálat várta ünnepükön a gyerekeket a devecseri iskolában 
Fotó: iskola

A vidám, élménydús naphoz nagyban hozzájárultak a programot szervezők, a lelkes szülők, és természetesen a gyerekek. A szervezők köszönik a részt vevő pedagógusok, segítők munkáját, Kovács Enikő és Firnicz Krisztián meglepetés jegesmaciműsorát, Takács Zsófia és lelkes csapatának a szelfipontját, a szülői szervezet támogatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában