Jeles napok

2024.06.27. 12:00

A Veszprémi Állatkert cukiságai születésnapot ünnepeltek

A Veszprémi Állatkertben mindig van valami ok az ünneplésre. Júniusban több ikonikus állatkerti lakót köszönthettek születésnapja alkalmából, és a jeles napokról természetesen ezúttal sem feledkeztek meg, tájékoztatott az állatkert.

Juhász-Léhi István

Ginny és George, a tavaly született kis panda ikerpár nemrég töltötte be első életévét a Veszprémi Állatkertben. A kis pandakölykök bár már elérték kifejlett testméretüket, játékos viselkedésükről könnyen felismerhetők. A vörösmacskamedve-család mindennapjai igen mozgalmasan telnek, hiszen a játékba a szülők is gyakran becsatlakoznak, megörvendeztetve ezzel a látogatókat.

A 2 éves Toby és a 3 éves Polly is a Veszprémi Állatkert borjúfókacsapatának a tagja Fotó: Veszprémi Állatkert/Kovács Bálint

A borjúfókacsapatnak szintén két születésnapos tagja van. A kétéves Toby és a hároméves Polly szintén rengeteg mókás pillanatot szereznek a Veszprémi Állatkertbe látogatóknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!