Színpadi műsorok és bemutatók

2024.05.27. 18:00

A Péti Nyár programjai

A Péti Nyár eseményeit rendezik meg a szabadtéri melletti ligetben és a Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtárban június 28-29-én.

Benkő Péter

Tavalyhoz hasonlóan idén is színes programokkal készülnek a nyárra

Fotó: közösségi ház

Az alábbiakban ismertetjük a részletes programokat, először a színpadi műsorokat. 

Pénteken 17 órakor megnyitóval indul az este, amit Táncvarázs követ, melyen a CseberVeder Táncműhely, a Dance Action SE, az Evermore Mazsorettcsoport Együttes és a Muskátli Táncegyüttes lép fel. 18.50-től dob-show lesz. 20 órakor kezdődik a Zanzibár-koncert, 22.30-kor pedig az Ed Philips and the Memphis Patrol koncertje. 

Szombaton 16 órakor lép színpadra a Pitypang Zenekar, 16.45-kor a Kócos Gólyalábasok, 17.30-kor az Országos Musical&Operett Kurzus növendékei. 18.20-kor Start up Comedy lesz Rekop Györggyel, őt 19.10-kor a Zenével Írt Történelem Egyesület követi. 20.10-től a Kelet Brass Band, 21.15-től az Irie Maffia, 23.10-től pedig a Funthomas Band koncertezik. 

A közösségi házban szombaton 11 és 19 óra között kísérőprogramok lesznek – airsoft, retró számítógépes játékok, szülő-gyermek készségfejlesztő élményfoglalkozás, településnéző kisvonat és utazó planetárium. Szombaton a ligetben lesznek a kísérőprogramok – arcfestés, állatsimogató, baba-mama huppanó, kerekítő Fizl Katával, Fanyűvők játszóház, kalandjáték és többféle kézműveskedés, lovagoltatás, óriás LEGO és pónifogat várja a résztvevőket. 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!