2023.12.28. 17:30
A juhbeles és a műbeles virsli a legkedveltebb
A Pápai Húsáruházban az év végén a legkelendőbb a műbeles és a juhbeles virsli, de számos más termékkel is várják a vásárlókat az üzletben.
Kebelei Ildikó üzletvezető szerint a legkelendőbb év végén a a műbeles és a juhbeles virsli
Fotó: Tóth B. Zsuzsa / Napló
Kebelei Ildikó üzletvezetőtől megtudtuk, hogy megtalálható náluk a pulykavirsli, van minivirsli, frankfurti, bécsi és vegán virslit szintén kínálnak.
– Folyamatosan töltjük a pultot az áruval, hiány nincs semmiből, viszont kínálunk a virsli mellé mustárt, tormát, majonézt, ami csak az asztalra kerülhet szilveszterkor, újévkor. Előre is csomagoljuk a virslit egykilós csomagokban, aki nem szeretne sorba állni, az önkiszolgáló pultban megtalálja. A füstölt áru és a malac szintén keresett, a gépsonka ugyancsak kelendő, abból tormás tekercs készül év végén. Malacot akár félbe vágva, negyedelve is kínálunk, az egész malacra nem nagy a kereslet – mondta az üzletvezető.
Kebelei Ildikó a csapatépítésre is nagy hangsúlyt fektet. Az áruház dolgozói rendszeres résztvevői a város gasztronómiai eseményeinek, főzőversenyeinek, emellett privát csapatépítő főzéseket is tartanak.
Ildikó hideg vízben teszi fel főni a virslit, s amikor forr a víz, takaréklángra teszi, és egy percig főzi csak. Az erős lángtól megrepedhet a virsli – tanácsolja. A frankfurti, bécsi és juhbeles virsli ehető bélben kapható, nem kell nyúzni.
Receptet is ajánlunk hozzá: