Helyi életstílus

2022.02.25. 01:00

Egy nap a közösségért

A Megfőzzük Balatonalmádit Egyesület a város minden lakóját, civil- és sportegyesületét örömmel látja az Almádiak napja elnevezésű programon február 26- án, szombaton a Kerényi Kult-Magtárban.

B. Virág Rita

Az eseményt úgy hirdetik, mint az almádiak közösség napját, ahol az ínycsiklandó falatokon kívül különböző szórakoztató előadások, fellépések és természetesen a közösség jelenti majd a garanciát a jó hangulatra. 

A program nyolc órakor a főzőcsapatok regisztrációjával kezdődik, majd kilenctől megindul a főzőverseny is. Délelőtt Muzsikás gyerektáncházat tartanak, 12 órától Vastag Ricsi és a Gerence Néptáncegyüttes téltemető előadását láthatják a kilátogatók. A Veszprémi Petőfi Színház 13.30-tól ad műsort, majd 14.30-tól örömzenélést tartanak a helyi kötődésű zenészekkel, Pribojszki Mátyás és a Gruntin Pigsszel, de fellép még Czuczor Tamás, Nagy Gergő és a Bluesberry Minimal is. 

A zenét 16.30 órától DJ Enikő szolgáltatja. 

Lesz még kézműveskedés, állatsimogató 10 és 16 óra között, a Vörösberényi Nyugdíjas Klub asszonyai fánkot sütnek, Juhos József mestercukrász pedig csörögefánkkal készül. 

Az elkészült finomságokat, amíg el nem fogynak, vagy délután öt óráig lehet megkóstolni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában