Legolvasottabb hírek júniusban

2021.12.27. 15:00

Ámokfutó a 8-ason, amerikai drónok Veszprém felett és egy "fürdő" a Bakonyban

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

10. Ez a torony már nem pokoli – A szegénység az egyik legnagyobb probléma

Veszprém, Ház­gyári út 1. – a megyeszékhely lakói egyszerűen csak pokoli toronynak hívják évtizedek óta. De mostanában mintha kez­dene kopni a pokoli jelző.

9. Titokzatos amerikai drónok brümmögnek Veszprém és térsége felett

Most Magyarországon először engedtek bepillantást az amerikai katonák a titokzatos drónok üzemeltetésébe Tótvázsonyban.

8. Tragikus éjszaka: halálos motorbaleset történt a 77-es főúton

A motoros kanyarban előzött egy személyautót, majd egy másik autót is meg akart előzni, amikor megcsúszott és az árokba hajtott a Honda CBR típusú motorjával.

7. Egy „fürdő” a Bakonyban, amit nem szabad kihagyni

Ha valaki perzselő napsütés és zsúfolt strandok helyett inkább az erdő hűvösére és csendre vágyik, akkor jó választás lehet a Bakonynána közelében található Római-fürdő.

6. Felfüggesztette egyik játékosát a Telekom Veszprém?

A Telekom a sajtó megkeresésére nem kommentálta az információt.

5. Holttest a Dunában: egy Veszprém megyei fiatalt találhattak meg?

Egy holttestet lehet látni a Dunában - erről érkezett bejelentés a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére június 12-én, szombaton kora délután, közölte megkeresésünkre Mogyorósi Tünde alezredes, a főkapitányság sajtóreferense.

4. Meghalt egy fiatalember a balatonudvari strandon

Egy 21 éves fiatalember leugrott a vízibicikliről a balatonudvari strandon. A szemtanúk elmondták, a fiatalember elmerült a vízben, ezért többen azonnal keresni kezdték.

3. Feladta magát a 8-as főút ámokfutója, egy Ajka környéki férfi

Előállították a rendőrök azt a 36 éves Ajka környéki férfit, aki a 8-as számú főúton Városlődnél másokat veszélyeztetve előzött, majd megállás nélkül elhajtott – közölte a rendőrség.

2. Elképesztő régészeti kincsekre leltek a Thury-vár oldalában

A várpalotai vár külső oldalán a feltárásokat követő régészeti megfigyelés során váratlanul gazdag kőfaragvány-anyag került napvilágra. Bátran mondhatjuk, hogy a kövek „mögött” gazdag és fordulatos életút áll.

1. Halálos baleset történt a 8-as főúton

A kisteherautó Várpalota felől haladt Veszprém felé, a kamion pedig a megyeszékhely irányából tartott Várpalota felé, amikor a kisteherautó ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, és összeütközött a kamionnal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában