Egészséges sütemények versenyeztek

2018.09.14. 10:00

A nyirádi falunapon is az összetartozás volt a legfontosabb

Legyen együtt minél több alkalommal az egész település lakossága, mert az összefogástól, összetartozástól lehet igazán élő egy falu – mondta Nagy Gábor polgármester falunapi köszöntőjében.

Kovács Erika

Egy helyi és környékbeli lakókból álló fürdőközösség is együtt szórakozott a falunapon. A társaság hetente jár egy közeli termálfürdőbe

Fotó: Kovács Erika/Napló

Sokan dolgoztak a gazdag programot kínáló falunapért, az önkormányzat mellett a civil szervezetek, a nagycsaládosok, a nyugdíjasok, a polgárőrség, a családsegítő központ, illetve magánszemélyek, akik az érdeklődőket egyebek mellett közös sütésre-főzésre hívták.

Egy helyi és környékbeli lakókból álló fürdőközösség is együtt szórakozott a falunapon. A társaság hetente jár egy közeli termálfürdőbe Fotó: Kovács Erika/Napló

Emellett kirakodók, előadók várták a lakosságot, és a szervezők külön gondoltak a gyermekekre is ugrálóvárral, pónilovaglással. A falunapra a helyiek színes előadásokkal készültek, mint a Nyitnikék óvoda, az iskolások, a nyugdíjasok. Vasuta Gábor természetfotós érdekes előadást tartott a könyvtárban, fellépett a Tapolcai Musical Színpad, a Hangadók Együttes, volt aerobik-bemutató, és megtelt a helyszín, amikor Dévényi Tibor lépett a színpadra. Az esti bálon Kaszap Emőke zenélt.

A falunapon kihirdették az egészségessütemény-verseny eredményét, a győztesek gazdag gyümölcskosarat kaptak ajándékba. Mások mellett a Szőke család Alice Csodaországban elnevezéssel paleotortát készített, amelyért szintén járt az ajándék. A finom édességet a szülők, Szőke Szilárd és Inhóf Tímea, valamint gyermekeik, Alíz és Zsófi együtt készítette el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában