Szemben a forgalommal

2024.07.04. 06:20

Három autó ütközött az Árpád hídon, három életet követelt a szörnyű tragédia (videó)

Három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán szerdán késő este, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

MW

Sérült járművek az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán szerdán este 22 óra körül. A rendőrök a hídnak ezt az oldalát lezárták – áll a tájékoztatásban.

A Bors azt írja, hogy az Árpád hídra egy Toyota taxival hajtottak fel a menetiránnyal szemben, a budai oldalon, a pesti oldal felé haladva pedig a Toyota összeütközött egy Skoda taxival és egy Suzukival is. 

A vétkes autós szemben haladt a forgalommal
Fotó: Mihádák Zoltán / Forrás: MTI

A cikk szerint az egyik halálos áldozat maga a balesetet okozó sofőr volt, a másik két áldozat a vétlen Suzukiban ült. Szemtanúk elmondták, hogy a halálos áldozatoknak esélyük sem volt, az autó eleje szinte eltűnt.

Feszítővágóra is szükségük volt a tűzoltóknak a mentéshez
Fotó: Mihádák Zoltán / Forrás: MTI

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!