Gazdaság

2017.03.27. 20:25

Eredményesnek találták az őszi börzét

Nemesvámos - Az MTD Hungária Kft. 1996 óta gyárt modern fűnyírógépeket, minden igényt kielégítő hómarókat, valamint 2014 óta innovatív traktorokat is európai és tengerentúli piacokra. A vállalat a gyártószezon alatt mintegy 1000 főt foglalkoztat nemesvámosi gyárában.

Molnár Sándor

Az őszi állásbörzét  az MTD rendkívül eredményesnek találta, a beérkezett pályázatokból több nyitott pozíció betöltését oldották meg Fotó: archív

Fontosnak tartják, hogy a megye és a régió potenciális munkavállalói megismerjék tevékenységüket, emberközeli és családbarát vállalati kultúrájukat. A Pannon Lapok állásbörzéjén már ősszel is részt vettek, több száz látogató találkozott itt személyesen a cég munkatársaival és volt lehetősége, hogy jelentkezzen a meghirdetett álláshelyekre. A megjelenést az MTD rendkívül eredményesnek találta, a beérkezett pályázatokból több nyitott pozíció betöltését oldották meg, ezek között voltak magas szintű képzettséget igénylő mérnöki és gyártóterületi operátor-munkakörök egyaránt. A mostani állásbörzére is számos nyitott pozícióval készülnek, várják a jelentkezőket mérnöki, logisztikai területre, diszponens-, raktáros-, targoncavezető munkakörökre, valamint gyártósori összeszerelő dolgozókat is keresnek - tudtuk meg Köllő Ibolyától, a vállalat HR-vezetőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!