Gazdaság

2010.02.22. 15:46

Suchman jogi úton kíván elégtételt venni

Siófok - Jogi úton kíván elégtételt venni Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) elnöke amiatt, hogy az SCD Group kétségbe vonta igazmondását a sármelléki repülőtér ügyében tett pénteki nyilatkozata kapcsán, bizonyítékokkal szolgálva igazáról.

Kiss Nikolett

Jászai Gellért, az SCD Group elnöke úgy gondolja, hogy az új isten jön Thébába, valószínűleg ezért gázol a becsületembe és rágalmaz a választási kampány közepette.

Az elmúlt években a repülőtér beindításáért, megmentéséért, majd újraindításáért folyó tárgyalásokba szükség esetén más országgyűlési képviselőket is bevontam. Soha nem állítottam, hogy az SCD és az önkormányzatok közötti tárgyalásokban, amelyek a pályázatokkal voltak kapcsolatosak, közvetítő lettem volna, hiszen nem is voltam az.

A pénteki bejelentésről ugyanakkor február 16-án egyeztettem az SCD vezetőjével ...a megállapodásunktól nem tértem el - fogalmazott közleményében Suchman.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!