Ganna

2017.06.20. 14:20

Nagy érdeklődés a rendezvényeken

GANNA A falusi disznóvágás az első közösségi esemény az esztendő kezdetén. Az önkormányzat több kisebb programmal biztosít lehetőséget az összejövetelekre.

Húsvétkor sváb bálban szórakozhattunk, majd Erdélybe kirándultunk, utána egyházzenei koncertet hallgathattunk. Nemzetiségi napon együtt ápolhatjuk sváb hagyományainkat. Júliusban a falunapon főzőversenyen és gyereknapon vehet részt a falu apraja-nagyja. Egyhetes nemzetiségi és kézműves tábor következik, a tábor zárásaként gyermekeink Ausztriába kirándulnak.

Nyugdíjasaink szeptemberben kirándulnak, az aktív korúak pedig októberben. Novemberben együtt állítjuk fel a betlehemet a plébánia előtt. Másnap nyugdíjasainkat köszöntjük. Decemberben adventi koncert lesz a templomban. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy minden rendezvénynek nagy a támogatottsága, nemcsak az itt élők, hanem az elszármazottak és a vendégházakban pihenők részéről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!