Foci

2015.10.12. 16:44

Megyei I.: Márton Gábor tíz perc alatt lőtt hármat

A Veszprém, a Gyulafirátót SE és a Fűzfői AK egyaránt két-két játékossal képviselteti magát a labdarúgó megye I kilencedik fordulójának válogatottjában.

Horváth Gábor

A címvédő úrkútiak meggyőző fölénnyel fektették két vállra idegenben a Várpalotai BKT-t, a 4:0-s meccs elején a rutinos Márton Gábor tíz percen belül (!) szerzett három gólt.

A Herend igencsak értékes sikert aratott, a sereghajtó Tapolcán nyert, a győztes találatot a 90. percben Giron Zsolt jegyezte.

A balatonfűzfőiektől két játékos is bekerült a hétvége legjobbjai közé, a FAK 6:0-ra nyert a Peremarton otthonában, a termésből Pallaga István három, Hajdú János pedig két találattal vette ki a részét. A Veszprém biztosan nyert a Dudar vendégeként, a tavalyi gólkirály, Szabó Patrik kétszer köszönt be a hazaiaknak, a végeredményt Tálos Dávid állította be a Zircen rendezett összecsapáson. Az Ajka Kristály erős vetélytársat győzött le, ráadásul idegenben. (A Balatonalmádi Veszprémben fogadta az aj-kaiakat), a mérkőzés 1:2-es végeredményt hozott. Az első vendégtalálatot Bakos Arnold szerezte.

Horváth Benjamin némi feddést érdemel, hiszen a gyulafirátóti támadó két mesterhármas után ezúttal csak kétszer volt eredményes. Természetesen ettől még helyet kapott csapatunkban, ahogyan csapattársa, a szintén kiemelkedő produkciót nyújtó Kövesi Gáspár is. A rátótiak 4:1 arányban múlták felül a fordulóig még veretlen Öskü csapatát.

A pápai Szabó Bence a herendi Gironhoz hasonlóan a 90. percben volt eredményes, a Pápai Perutz FC ezzel a góllal győzött az Ugod ellen a szomszédvári derbin.

A pétfürdőiek Sümegen gyűjtötték be a három pontot (1:2), a vendégek kapujában Kerekes Bence ezúttal is remek teljesítményt nyújtott, fontos védéseket mutatott be.

Címkék#megyei I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!