Foci

2016.02.04. 18:55

Már a rájátszást érő helyekért pattog a labda

Veszprém - A téli terembajnokság alapszakaszának utolsó előtti fordulóját rendezik szombaton.

Heffler Péter

Hétvégén rendezik a veszprémi téli teremlabdarúgó-bajnokság negyedik fordulóját, melyben szombaton a Vetési Albert Gimnázium tornacsarnokában a két csoport mind a tizenkét csapata pályára lép majd. Az alapszakasz utolsó előtti körében már nem hibázhat, aki a dobogó valamelyik fokáról álmodik, ugyanis a rájátszásban a két osztály azonos helyezettjei játszanak a végleges helyezésért oda-visszavágós rendszerben két mérkőzést.



A következő játéknapon mind a tizenkét együttes pályára lép
Fotó: Zwicker Tamás

A november 28-án rajtolt pontvadászat eddigi három körét csupán a Fújtatók-Man at Work csapata vette hibátlanul, és imponáló 19:8-as gólaránnyal vezetik az A csoportot a Sárga Angyalok és az Autógenerál FC 35 előtt. Itt, mondhatni, rangadót rendeznek a hétvégén, hiszen a csoport első két helyezettje csap össze egymással. A B-csoport már jóval szorosabban alakul, hiszen négy csapat is hat ponttal áll jelenleg. Jobb gólkülönbségének köszönhetően itt a Csillag FC vezet a Game Over és a Vesz-Mont előtt, de a mínusz hármas gólaránnyal álló Min-Tech is még bőven lehet csoportelső.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!