Foci

2015.05.01. 08:59

Foci megye I: kiélezett csaták fordulója jön

Mit kínál a foci megye I 25. fordulója? Tapolcán szomszédvári derbi lesz, Gyulafirátótón és Pétfürdőn pedig valószínűsíthetően kiélezett csata.

Horváth Gábor

Herend (15.)- Úrkút (1.): A papírforma egyértelműen a vendégek mellett szól, de az úrkútiaknak nem mindig megy könnyen a Herenden.

Tapolca (13.) -Sümeg (16.): Egyik csapat sem várja túl jó formában a szomszédvári derbit, a Tapolca március vége óta nyeretlen, a Sümeg a múlt héten rangadót veszítve csúszott le az utolsó helyre.

Fűzfői AK (2.) -Ugod (12.): Az éllovas Úrkút első számú üldözőjévé előlépő FAK idén még nem kapott ki, de előző három meccsén az Ugod is veretlen maradt.

Várpalota (10.)-Balatonalmádi (11.): Az Almádi jó formában van, de idegenben nem túl acélos a teljesítménye, a VBSK pedig épp hazai pályán veszélyes igazán.

A várpalotaiak szombaton a Balatonalmádi csapatát fogadják (Fotó: Penovác Károly)

Devecser (4.) -Alsóörs (8.): A Devecser legutóbb értékes pontokat hagyott Ugodon, emiatt még inkább győzelmi kényszerbe került. Az Alsóörs hazai környezetben a Várpalota és a Herend után elintézte a Tapolcát is, ám most idegenben kell teljesíteni.

Peremarton (14.) -Csetény (6.): Hiába játszott szoros meccseket, se pontot, se gólt nem tudott szerezni az elmúlt hátom hétben a Peremarton. A Csetény siker után áll.

Péti MTE (5.) -Öskü (3.): A pétiek az előző körben egy hárommeccses nyeretlenségi szériát szakítottak meg, az Öskü pedig elveszítette a fűzfői derbit. Érdekes párosítás.

Gyulafirátót (7.) -Ajka Kristály (9.): A rátótiak most már nagyon szeretnének győzni, hiszen hatalmas csatákban maradtak alul, vagy játszottak döntetlent az elmúlt hetekben. A Kristály is régen nyert, legutóbb a 21. körben.

A találkozókat szombaton (16.30) játsszák, egyedül a rátóti meccs lesz vasárnap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!