Foci

2014.11.02. 10:39

Biztos füredi győzelem

Balatonfüred, Nagyatád – Magabiztos és fontos győzelmet aratott a balatonfüredi NB III-as labdarúgócsapat szombaton.

Horváth Gábor

A vendégek sikere még úgy sem forgott veszélyben, hogy tíz emberrel fejezték be a meccset.

Nagyatád–Balatonfüred
0:2 (0:1)

Nagyatád, 200 néző. V.: Zierkelbach. Nagyatád: Gyenes Kovac, Dekanics, Takács (Mixtai, 61.), Kucko, Márton, Fábián (Kiss, 46.), Nikolic, Böjte, Csató, Garai (Horváth, 61.). Edző: Papp Zoltán. BFC: Filipánics – Domján, Szöllőskei, Bognár, Szántó, Simon (Kovács Á., 82.), Szabó, Kocsis, Balogh B. (Pass, 80.), Czafit (Keszei, 66.), Kovács Sz. Edző: Pető Tamás.

Határozottan, ellenfelét letámadva kezdett a Füred, és már a második percben büntetőhöz jutott, de a hazai kapus hárított. A hiba nem szegte kedvét a vendégeknek, továbbra is támadásban maradtak, s ennek a 30. percben meg lett az eredménye. Szabó közeli fejesét még hárították a védők, de a kipattanót Kocsis a hálóba passzolta, 0:1.

A hátralévő negyedórában a hazaiak próbáltak újítani ,de igazán nagy gólhelyzetet, nem tudtak kialakítani.

Szünet után, a 47. percben Czafit kiváló indításával Balogh kilépett két védője között és 10 méterről a jobb sarokba lőtt, 0:2.

A hazaiak kitámadtak, de a BFC védelme hatástalanította a próbálkozásokat. A kontrák veszélyesek voltak, jobb koncentrációval még 3-4 gólt lőhetett volna a Füred.

Sokkal jobban és szebben játszott ellenfelénél a BFC, amely teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Pető Tamás: – Gratulálok fiaimnak, végig uraltuk a mérkőzést, a mi akaratunk érvényesült. A végeredmény a hazaiak számára hízelgő.

Jók: Márton, Böjte, ill. Szöllőskei, Bognár, Balogh B. A mérkőzésről tudósított: Fülöp Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!