Foci

2011.04.13. 12:24

Az akadémiák uralma

Tapolca - A város adott otthont a Nike Premier Kupa nyugat-magyarországi regionális döntőjének, amelyen az U-15-ös korosztály kiválóságai kaptak szerepet.

Horváth Gábor

A nyolc résztvevő csapatot két csoportba sorsolták. A verseny nagy küzdelmet, izgalmas mérkőzéseket hozott, de az előzetes erőviszonyaknak megfelelően, A jelű négyesben a szombathelyi Illés akadémia, míg a B csoportban a felcsúti Puskás akadémia végzett az élen. Ők ezzel ki is vívták az országos fináléba jutást, míg a második helyezettek a másik csoport harmadikjával vívtak csatát ezért a célért.

Eredmények, A csoport: Videoton-Pécsi MFC 0:1, Illés akadémia-Zalaegerszegi TE 0:0, Videoton-Illés 0:2, Pécs-ZTE 1:0, Videoton-ZTE 0:0, Pécs-Illés 1:3. A végeredmény: 1. Illés, 2. Pécs, 3. ZTE, 4. Videoton. B csoport: Győri ETOKaposvár 3:0, SzekszárdPuskás akadémia 0:4, Győr-Szekszárd 2:1, Kaposvár-Puskás 0:3, Győr-Puskás 0:0, Kaposvár-Szekszárd 1:0. A végeredmény: 1. Puskás, 2. Győr, 3. Kaposvár, 4. Szekszárd. Rájátszás az országos döntőbe jutásért: Pécs-Kaposvár 5:0, Győr-ZTE 1:0.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!