Foci

2011.02.02. 18:42

Mozgalmas hétköznapok

Megyei körkép - A vártnál nehezebben nyert a Lombard Pápa NB I-es labdarúgó együttese a Répcelak ellen. Az FC Ajka a Haladás otthonában igyekezett helyt állni.

Munkatársainktól

Lombard Pápa II-ETO II
1:3 (1:2)
Pápa II: Kovács  Domján, Wéninger (Fazekas), Karácsony, Enyingi (Füredi)  Peric (Páli), Megyesi R. (Kiss T.), Kaszás (Horváth T.)  Nyári (Szabó), (Somogyi (Zsivóczky), Megyesi P. Edző: Nagy Mihály. A hazaiak gólszerzője: Domján.
 A vendégek fölényével telt az első negyedóra, mégis Domján szerzett vezetést. Ezután a Győr kihasználta a hazai védők hibáit és fordított. A második félidőben kiegyenlített játék folyt. Ma a Pápa II ugyancsak pályára lép, ezúttal az NB II-es Veszprém FC-t fogadja 13 órai kezdettel.

Lombard Pápa-Répcelak
2:1 (2:0)
 Perutz stadion,  50 néző Lombard Pápa: Takács T.  Nagy S., Dlusztus, Bíró, Domján - Rebryk, Gyömbér, Takácsd P., Bárányos - Marics, Heffler. Edző: Véber György. Csere: Tóth G., Palkó, Venczel, Karácsony, Perics, Bali.
 
Néhány NB III-as játékossal a keretében lépett pályára a Lombard Pápa a Répcelak elleni felkészülési mérkőzésen. Az első félidőben a várakozásoknak megfelelően a hazaiak irányították a mérkőzést, és Marics valamint Gyömbér megmozdulásával kétgólos előnnyel vonultak le a pályáról a félidőben. A szünet után már nem folytatódott a pápai gólgyártás, sőt a vendégeknek is sikerült betalálniuk, kialakítva a 2:1-es végeredményt.

 


Haladás-FC Ajka

1:0 (1:0)
Szombathely, 200 néző. V.: Tuczai. FC Ajka: Jánossa  Sallér, Subicz, Pákai, Péter (Horváth), Rácz, Kottán (Poothárn), Hegyi (Pavliczky), Szabó, Major (Gaál), Gunther. Edző: Artner Tamás.
Az oladi műfüves pályán lejátszott mérkőzésen végig jó iramú találkozót láthattak a nézők. A NB II-es FC Ajka egyenrangú ellenfele volt az NB I-es Haladásnak, amely Kenesei rutinhát kihasználva a 30. percben lőtt szerencsés góllal megnyerte a tesztmeccset. Az Ajka legközelebb az NB III, Bakony-csoport listavezetője, a Pápa II ellen vívja következő felkészülési mérkőzését, szombaton Pápán 13 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!