Pénteki színes hírek

2024.07.12. 09:27

A csinos műsorvezető vicces nyilatkozatát imádták az angol szurkolók (videó)

Alábbi hírfolyamunkban friss információkat talál a labdarúgó-Európa-bajnokságról.

MW

Forrás: © Instagram / Jolie Sharpe

A csinos műsorvezető részeg nyilatkozatát imádták az angol szurkolók

Az angol-holland Eb-elődöntő lefújása után Aadam Patel, a Mail Sport munkatársa interjút készített Jolie Sharpe, sportkedvelő műsorvezetőnővel, akinek a nyilatkozata vírusként kezdett terjedni az interneten – alig egy nap alatt máris mintegy 30 millióan látták a felvételt – írja az Origo.

Jolie Sharpe a nyilatkozatában előbb arról beszélt, mi volt a reakciója Watkins góljánál, majd egy üzenetet küldött az angol szövetségi kapitánynak – mindkét mondata rengeteg (pozitív és negatív) reakciót váltott ki a hozzászólókból.

Nem igazán emlékszem a gólra, olyan sok sör volt már az arcomban, de csodálatos volt, és döntőt eredményezett!

nyilatkozta a műsorvezetőnő, majd a kamerába nézve biztatta Southgate-et. 

Csak így tovább, ne foglalkozz a gyűlölködőkkel, mert jó munkát végzel. Bízzál továbbra is, és sikerül elérni a célt!

A spanyol válogatott játékosa furcsa ígéretet tett, ha megnyerik az Eb-t

A spanyol csapat egyik legjobbja ezen a tornán a Chelsea balhátvédje, Marc Cucurella, aki különleges ígéretet tett még a csoportkörben, melyről a barátnője számolt be – írja az Origo.

Marc azt ígérte, hogy befesti vörösre a haját, ha megnyerik az Eb-t a spanyolok. Persze nekem nem ígért semmit, és nem is fogom őt kényszeríteni erre

– mondta Cucurella barátnője, Claudia Rodriguez, mit ígért a párja még a csoportkör idején az egyik rádióműsorban.

Forrás: Instagram/Claudia Rodríguez

A hosszú göndör hajáról könnyen felismerhető Cucurella korábban a spanyol AS napilapnak azt is elárulta, miért hord ilyen frizurát. 

Gyerekként az édesanyád dönti el, milyen legyen a frizurád, és az enyémnek ez tetszett. Szóval ezzel a séróval fociztam, így is jól ment a játék, az emberek pedig felismertek a hajamról. Ezért így hagytam, hogy ilyen hosszúra nőjön

– árulta el a spanyolok sztárja.

Euro 2024: Spain - France
Marc Cucurella
Fotó: SVEN HOPPE / Forrás: AFP

Az Eb-döntő napján 120 millió font értékű alkohol fogyhat Angliában

Az angol szurkolók őrületes bulit fognak csapni, amennyiben nyer a válogatott, a hírek szerint a vendéglátóiparban mintegy 800 millió fontos nyereségre számítanak Angliában – írja az Origo.

A vendéglátóiparban mintegy 800 millió fontos nyereségre számítanak Angliában
Fotó: Kirill KUDRYAVTSEV / Forrás: AFP

Becslések szerint csak vasárnap 120 millió font értékű alkoholt fogyasztanak majd el az országban, a kocsmák várhatóan tízmillió korsóval többet adnak el a szokásosnál. Nagy-Britannia legnagyobb szupermarkete, a Tesco azzal számol, hogy négymillió doboz vagy üveg sört és cidert, illetve további 1,2 millió alacsony alkoholtartalmú vagy alkoholmentes italt fog értékesíteni. A Tescónál már abban is biztosak, hogy több mint egymillió pizzát és lepényt, csaknem 800 ezer csomag kolbászt, valamint 180 ezer hamburgert vásárolnak majd az emberek a nagy napon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában