Életmód

2015.07.22. 16:12

Ezt nézzék meg! - Várjuk olvasóink fotóit a megye legszebb tájairól

Veszprém - Ezt nézzék meg! címmel hirdet lapunk fotópályázatot, amelynek célja, hogy megtaláljuk Veszprém megye legszebb táját, helyét.

PLT-információ

Olyan képeket várunk és mutatunk be a Naplóban, amelyeken legalább egy ember látható abban a környezetben, amelyeket a beküldő másoknak is javasol felkeresésre. A képnek idén nyáron kell készülnie, a kísérőlevél pedig tartalmazza, hogy pontosan mikor, hol készült, ki van a képen, és a készítő telefonszámát, amin értesíthetjük a verseny eredményéről. A fotókat augusztus 23-ig várjuk a [email protected] e-mail, vagy a 8200 Veszprém, Házgyári út 12. postai címre. A beküldött képekre online verziónkon (www.veol.hu) lehet szavazni. Az első három legtöbb szavazatot elérő helyszínt bemutatjuk a Naplóban, a beküldő pedig értékes fényképezőgépet kap ajándékba.

Tavalyi fotópályázatunkat Kositzky Attila nyerte, aki egy MiG-21-ből fényképezett a Bakony felett. Fotó: Kositzky Attila

A fotópályázat részvételi - és játékszabályzata

A nyereményjátékokhoz kapcsolódó adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

Címkék#pályázat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!