Életmód

2013.07.01. 06:15

Július az öntudatra ébredés hónapja

Június hónapban a földi, a külső és belső világunkban lévő rend felülvizsgálata volt a feladat, megtettünk-e mindent annak érdekében, hogy tisztán – gondolati és testi szinten egyaránt – lépjünk át a tiszta körülmények közé?

Napló

A megborult rend visszaállítása nagy figyelmet és kitartást igényel, mert ebből a belső rendből születik meg a feladat, a szolgálat szükségességének érzése, aminek tudatosodása békét, harmóniát eredményez. Akiben rend van, rendet sugároz maga körül. Júliusban a földi rendet felváltja a kozmikus rend, megtapasztalhatjuk, hogy az univerzumban minden kapcsolatban áll mindennel, egy magasabb rendnek is részei vagyunk. Különleges hónap, mivel két egymást követő szakaszban – 19 napon keresztül – tanuljuk, hogy bízzunk az égiek jelenlétében és segítségében. Ezek a napok a hit világának erősödését jelentik, és a hit által megtapasztalt biztonságérzetet. A mindennapokban megélt szenvedések önismerethez vezetnek, majd önmagunk tökéletesítéséhez, folyamatos tanulásra ösztönözve mindenkit, hogy a sorsfeladatokat Isten tenyerén éljük meg. Ezzel meghalljuk lelkiismeretünk hangját, ami az erőszakmentességet, a bölcsességet és együttérzést sugallja. Július a tudatra ébredés hónapja, nagy szükség lesz a diplomáciai érzékünkre - mondja Tóth Ildikó sorselemző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!