Devecser

2013.06.03. 18:58

Pedagógusokat köszöntöttek Devecserben

Pedagógusnapi ünnepségre hívta a Devecseri Tankerület a helyi általános iskola tanítóit és tanárait. Némethné Takács Cecília tankerület igazgató köszöntőjét megelőzően a kisdiákok kedves műsort adtak a megjelenteknek.

Czeidli József

A Rotary-házban otthonra lelő új tanügyi intézmény vezetője örömének adott hangot, hogy a hosszú szervező munka után ezen alkalommal találkozhatott a devecseri kollégákkal.Szólt arról, hogy mennyire fontos napjainkban is a "lámpások" munkája, s itt Devecserben ez tán többszörösen elmondható. Megható pillanat volt amikor megköszönte több évtizedes munkáját oklevéllel Síkos Lászlónénak (Kati néninek) a kiváló tanítónak - és tanárnak, a volt igazgatóhelyettesnek és Ormándlaky Péter izig-vérig zenetanárnak.

Az ünnepség fehérasztalnál baráti beszélgetéssel, a jövő év feladatainak tervezésével folytatódott. Szöveg, fotó: Czeidli József civil tudósító

 




Balról jobbra Némethné Takács Cecília tankerület igazgató és a nyugdíjba vonuló Síkos Lászlóné devecseri Nívó-díjas pedagógus (Fotó: Czeidló József)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!