Csopak

2011.08.02. 14:12

Nyári pörgéssel vár a Csopakabana

Csopak - Idén is igazi latin hangulat várja augusztus 5-7. között a vendégeket a csopaki strandon. A három napos Csopakabanán táncbemutatókkal, dobshow-val, esti koncertekkel és sportprogramokkal szórakoztatják a strandra látogatókat.

Kovácsné Bertalan Dóra

Mindhárom nap délelőtt 11 órakor zumbával "melegíthetnek be" a táncoslábúak, délután pedig megkezdődik az igazi pörgés. Pénteken 15 órától a Hemo Winner Versenytánc Egyesület latinos táncait tekinthetik meg a strandolók, majd a Drumsters fergeteges dobshow-val fokozza a hangulatot. Az estét a Sunroots surf reggae együttes nyitja meg a strand keleti végén 18 órakor, utána Dj Michael zenéjére bulizhat a fiatalabb és idősebb korosztály egyaránt.

Augusztus 6-án délután 15 órától a Drumsters ismét dobshow-val kápráztatja el a közönséget, majd flashmob keretében egy közös táncolásra hívnak a szervezők minden strandolót. Fél ötkor a Salsa Fuerte Tánciskola egy kis salsabemutatóval hozza meg a táncolni szeretők kedvét, ezt követően pedig bárki beállhat az általuk vezetett salsa oktatásra is. A szombat esti lázat 18 órai kezdettel az Intermezzo Latin Club fantasztikus koncertje indítja be a strand nyugati oldalán, majd az esti bulira ismét a lemezpult mögé áll Dj Michael.

A vasárnapi nap sportosan telik majd, hiszen a mozgás szerelmesei nemcsak zumbázhatnak délelőtt, hanem a 10 órakor startoló Red Bull Toe 2 Toe villám strandfoci versenyre is nevezhetnek a strand nyugati végében. Délután háromkor a Golding Tánccsoport latin táncbemutatóval szórakoztatja a közönséget, 17 órai kezdettel pedig Jamrik Andris trial és Fábián Márk monocikli bemutatóját csodálhatják meg az érdeklődők. A rendezvény zárásaként 20 órától a IV. Csopak Hangja karaoke-versenyen az énekhangjukat megcsillogtatni vágyók jelentkezését várják a strandi napozó mólónál.

Címkék#Csopakabana

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!