<u>Fruttilizáció a magyar MTV-n</u>

Ugyan a progresszív zeneadóként hirdetett <b>magyar MTV (Music Television)</b> hétfő hajnalban egy Gwen Stefani klippel startolt, ám úgy tudjuk, a várpalotai vagányok, azaz a <b>Vad Fruttik</b> zenekar is gyakori vendég lesz a csatornán. Nem is csoda, hiszen Likó Marciék "Sárga Zsiguli" című örökbecsű szerzeménye már most a rádiós szelektorok egyik kedvence. Nézzük mi lesz még? <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20070930_frutti"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Mátyus Tamás

A csatorna ígérete szerint a magyar MTV-t színes stílusfelhozatal jellemzi majd, s bár alappillérei a rock, az indie és az elektronikus műfajok lesznek, gyakorlatilag mindenfajta zenének lesz helye az adón, ami az MTV szellemiségével és színvonalával összeegyeztethető. Magyar és külföldi zenéket egyaránt láthatunk majd a csatornán, a tipikus MTV-s előadókra példaként a Belga, Yonderboi, a Neo és a Vad Fruttik, a külföldiek közül pedig a Franz Ferdinand, a Muse vagy a Red Hot Chili Peppers nevét említette a tévé sajtóközleménye. 

Az új zenecsatornán rögtön az indulásnál lesznek saját gyártású műsorok is a nemzetközi hálózatból átvett programok mellett. A külföldi MTV-ről jól ismertek (My Own, Made, Pimp My Ride, Viva La Bam) és az elmaradhatatlan animációs sorozat, a South Park persze itt is fut majd.  

A műsorvezető castingból készül egy valóságshow, Felhajtás címen, amelyben három héten át versenyeznek a jelentkezők, és a sorozat végén derül ki, hogy ki lesz a győztes, akit a jövőben is láthatnak a nézők a képernyőn. Október közepétől pedig elindul a SWUNG, amely egy provokatív, esti, élő műsor lesz, és a hírek szerint a 'totálkáros" Winkler Robi fogja majd vezetni.

Ami a honi zenei életbe a "Rózsikámnak digitálisan" című debüt-koronggal berobbanó fruttikat illeti, úgy tudjuk, hogy a nyáron épp Várpalotán forgatott Sárga Zsiguli-klip úgynevezett "heavy-rotációban" pörög majd a csatornán, azaz naponta többször láthatják majd az újszerű muzsikára éhes ifjak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!