Veszprémiek a döntőben2024.03.23. 16:00Börtönkoszttal tarolt a büntetés-végrehajtás az országos szakácsversenyen
Hazai ízek2021.10.27. 17:15Kiderült, mi lesz a Magyarország étele szakácsverseny kötelező alapanyagaA Magyarország étele szakácsverseny döntője 2022. március 19-én lesz, a rendezvény fináléjába 12 csapat jut.A Magyarország étele szakácsverseny döntője 2022. március 19-én lesz, a rendezvény fináléjába 12 csapat jut.
indul a szakácsverseny2021.05.11. 13:00Rekordmagas összeg jut a jövő évi költségvetésből közétkeztetésreAz elmúlt tíz évben a kormány célul tűzte ki, hogy minél többeknek, minél egészségesebben biztosítsa a közétkeztetés lehetőségét – mondta Rétvári Bence.Az elmúlt tíz évben a kormány célul tűzte ki, hogy minél többeknek, minél egészségesebben biztosítsa a közétkeztetés lehetőségét – mondta Rétvári Bence.
hagyomány és modernség2021.02.27. 16:10Március 12-ig lehet nevezni a Magyarország étele 2021 szakácsversenyreA versenyre a világ minden tájáról, a történelmi Magyarország területéről és a diaszpórából is várják a csapatokat.A versenyre a világ minden tájáról, a történelmi Magyarország területéről és a diaszpórából is várják a csapatokat.
nemzetközi szakácsverseny2020.02.05. 22:00Veres István nyerte a Bocuse d'Or magyar döntőjétŐ képviselheti Magyarországot az európai döntőn.Ő képviselheti Magyarországot az európai döntőn.
Bocuse d'Or2020.01.28. 17:47Öt zöldség közül kerül ki az idei magyar döntő kötelező alapanyagaA megmérettetést megelőző napon derül ki, hogy a barna csiperkegombát, a csicsókát, a karfiolt, a káposztát vagy a céklát kell felhasználni.A megmérettetést megelőző napon derül ki, hogy a barna csiperkegombát, a csicsókát, a karfiolt, a káposztát vagy a céklát kell felhasználni.
gazdálkodj okosan2019.10.11. 13:00Hétvégén kezdődnek a közétkeztetési szakácsverseny elődöntőiA versenyzők 550 forintos keretet használhatnak fel, az ételek kötelező eleme pedig a hazai friss alapanyagokból készült lecsó és a méz.A versenyzők 550 forintos keretet használhatnak fel, az ételek kötelező eleme pedig a hazai friss alapanyagokból készült lecsó és a méz.