Miért Olaszfaluban van a káposzta igazi otthona?2023.09.22. 07:43Ködben nő a savanyítanivaló a Bakonyban
Gasztronómia2021.02.12. 15:00Ne csak karácsonykor együnk káposztát!A vörös káposzta nem csak a szervezetünknek tesz jót, de ízek és látvány szempontjából is kielégítő lehet számunkra.A vörös káposzta nem csak a szervezetünknek tesz jót, de ízek és látvány szempontjából is kielégítő lehet számunkra.
Próbálja ki!2020.09.20. 07:38Így készítsen görögdinnyéből savanyúságotSokkal finomabb, mint gondolná.Sokkal finomabb, mint gondolná.
ötletes2020.03.28. 07:12Ne öntsük ki a savanyúságlét, használjuk fel kreatívan!A savanyúságok levét nem kell kiönteni, fel lehet használni húspácoláshoz, de akár egy finom koktél is feldobható vele.A savanyúságok levét nem kell kiönteni, fel lehet használni húspácoláshoz, de akár egy finom koktél is feldobható vele.
tökéletes alapanyagok2019.04.14. 13:38Megmutatjuk, mi a titka a házi kolbásznak, sajtnak vagy épp a lekvárnakNem vitás, hogy a kistermelők portékái finomabbak a bolti kínálatnál. De vajon miért?Nem vitás, hogy a kistermelők portékái finomabbak a bolti kínálatnál. De vajon miért?
Ahogy nagyanyáink készítették2018.09.06. 07:00Piroska a balatonrendesi házuk kamráiban őrzi a régi lekvárok, savanyúságok és szörpök ízétA vidéki élet szépségeit felfedező fiatalok mellett még itt vannak az idősek, akik emlékeznek a régi hagyományokra, befőzési, eltevési módokra.A vidéki élet szépségeit felfedező fiatalok mellett még itt vannak az idősek, akik emlékeznek a régi hagyományokra, befőzési, eltevési módokra.
Otthon2015.11.08. 14:40Házi finomságok versenyeBadacsonytördemic – Közel harmincan vitték el a család kedvenc lekvárjait, befőttjeit, savanyúságait a zsűri elé, hogy megméressenek a második alkalommal megrendezett versenyen.Badacsonytördemic – Közel harmincan vitték el a család kedvenc lekvárjait, befőttjeit, savanyúságait a zsűri elé, hogy megméressenek a második alkalommal megrendezett versenyen.