Befőzni menő2022.08.27. 15:05Zárjuk üvegbe a nyár ízeit, télen hálásak leszünk érteMár nemcsak a nagymamák hobbija a nyár ízeinek tartósítása.Már nemcsak a nagymamák hobbija a nyár ízeinek tartósítása.
Nem csak lekvárból áll a világ2022.07.13. 09:00A sárgabarack sokféleképpen felhasználható a konyhában
Napló Online - Veszprém megye friss hírei2011.09.26. 06:02Levendula minden mennyiségben!Tihany – Csak eredetit és helyit – ez a jelszava Papp Róbert vendéglátósnak, aki bolondul a régi időkért. Most levendulás lekvárfőző napot talált ki: minden, helyben termett gyümölcshöz a félsziget legendás fűszerét adták.Tihany – Csak eredetit és helyit – ez a jelszava Papp Róbert vendéglátósnak, aki bolondul a régi időkért. Most levendulás lekvárfőző napot talált ki: minden, helyben termett gyümölcshöz a félsziget legendás fűszerét adták.