Bulvár

2016.05.01. 16:25

Esküvő a nagyszínpadon: harangok helyett a motor zúgása

Alsóörs - Fehér bőrruha, hatalmas, kristályokkal díszített uszály és az elmaradhatatlan fátyol - a rock- és metálbandák mellett nem mindennapi ceremónia várható az Open Road Festen.

Kekk Sára

Persze az ilyen különleges események nem új keletűek az Open Road Festen, hiszen ez mindig is több volt, mint egy zenei-motoros fesztivál. A rendezvény tizenhét éves történetében már sok minden megesett: szerelmek születtek, barátok váltak testvérekké, és bizton állíthatjuk, minden alkalommal életre szóló élménnyel gazdagodott minden résztvevő.

Idén a legelső csoportot, azaz a szerelmeseket erősítő Erzsi és Zoli teszi még izgalmasabbá a fesztivál programját. Mint tudjuk, az Open

Road Festen bármi megtörténhet, így egy vasparipán begördülő fehér ruhás menyasszony is megjelenhet a színpadon a legnagyobb hazai és külföldi rockbandák koncertjei között. Persze a menyasszonyi ruha sem hétköznapi: a fesztivál szellemiségéhez illő fehér bőrruhában lesz a leendő ara, amihez egy hatalmas uszályt varrnak, kristályokkal kirakva, a fátyol pedig ugyebár elengedhetetlen. A páratlan esemény sok izgalommal jár, és ahogy a menyasszonyi ruha, úgy a bevonulás sem lesz egy hétköznapi mutatvány.

A különös eset nem egészen így esett - felvételünk illusztráció

A színpad egyik oldalára a menyasszonyt tanúja, a fesztivál atyja, Dobai Attila viszi fel motorral, ahonnan a ceremónia után férje, Zoli viszi le a saját motorjával, persze csakis miután megvolt a csokordobás! A páros házaséletének első perceit is a fesztivál hangulatához méltó módon ünnepli majd, hiszen az esküvőt a nagyszínpadon a menyasszony kedvenc együttese, a Helloween zenekar koncertje követi majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!