Bulivan

2010.12.06. 21:00

Tigrics és Mesterházy - Élő videóközvetítés Veszprémből

Kísérleti elektronika, szekrény méretű szintetizátorok, improvizációs dj-négykezes és élő videóközvetítés - hétfőn este Veszprémben indult útjára Tigrics és Mesterházy Decemberi Vándorcirkusza. A videóközvetítés itt, a Napló-Online-on is látható volt.

Németh Csaba Miklós

A buli 22.00-kor vette kezdetét dj Atomik fellépésével az Expresszóban, és nem sokkal előtte izzottak fel a bitek is a neten sugárzott élő közvetítéshez, hogy a lemaradók otthon, kakaóval és monitor előtt is élvezhessék az eseményeket.

 

Tigrics, alias Bereznyei Róbert a 2000-es években létrejövő magyar absztrakt elektronikus zene egyértelműen legfontosabb előadója. 2003-as Drapdrap albuma például az akkoriban még igen aktív Matula magazin szerint az év albuma volt, diszkográfiája pedig azóta is bővült.

Mesterházy Ákos - a balatonalmádi dj az egész országban ismert, az egyik első magyar netlabel, a Syrup létrehozója, számos fesztiválon szervező, legismertebb azonban mégis eklektikus szettjeiről és sokoldalúságáról: electro, acid, idm, jungle, breakcore, minimal - nem okoz neki egyik sem problémát.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!