Borosta

2015.06.03. 14:11

Már készülnek a film folytatására?

Még aludnunk kell párat, amíg megnézhetjük a Mission: Impossible Titkos Nemzetet, azaz a sorozat ötödik részét, de már arról hallani a Paramount Pictures háza tájáról, hogy előkészületben van a hatodik rész.

Napló

Egyelőre úgy tudni, hogy hivatalosan még egyik főszereplő sem szerződött le a következő folytatásra bár nehéz elképzelni, hogy a főhősök ne térnének vissza , de az biztos, hogy Tom Cruise lesz a producer J.J. Abrams, David Ellison és Dana Goldberg oldalán. (Utóbbi két producer jegyzi a Terminator: Genisyst is.)

Tom Cruise alakítja Ethan Huntot a Mission Impossible – Titkos nemzet című filmben, amelynek hazai premierje augusztus 5. Fotó: UIP Dunafilm

Arról is hallani, hogy a hatodik rész után Tom Cruise kiszáll a franchise-ból, hiszen befejeződik a második trilógia. A feltételezések szerint Jeremy Renner örökölheti tőle a sorozatot, aki ráadásul rá is fog érni, mert épp a minap tolták hátrébb a vele forgatandó Jason Bourne-filmet, miután az eredeti Bourne, Matt Damon és Paul Greengrass rendező bejelentették, hogy ők is készülnek egy résszel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!