Belföld

2015.07.03. 12:44

Több, mint magazin - Megjelent a Balaton-felvidék nyári kiadványa

A magyar tenger mindenki számára ismerős, kedves, mindenkinek vannak élményei, emlékei a Balatonról. A hétfőtől kapható Északipart magazin ilyeneket is felidéz, és hozzáteszi a varázslatos vidék érdekességeit, különleges történeteit.

PLT-információ

Semmihez nem fogható érzés megismerni a Káli-medence rejtett értékeit, Jancsó Miklós ide köthető munkásságának titkait, elmerengeni a török kor és a betyárvilág emlékein, elidőzni az egykori idegenforgalmi hirdetések és a késő modern építészet helyi emlékei között. De számos történet olvasható a művész, az alkotó ember Balaton-felvidéki tevékenységéről, a vitorlázásról és szépségkirálynőről, az Arcok, sztorik rovat Balatonhoz kötődő szereplőiről és a bulik világáról is, hogy csak néhány érdekességet ragadjunk ki a tartalomból.

A harmadik éve létező kiadványt ezúttal lapcsoportunk kiadója, a Pannon Lapok Társasága adja ki, és a nagyobb hírlapárusító helyek, áruházak, piacok, benzinkutak mellett ügyfélszolgálati irodáinkban is kapható hétfőtől.

A megyekártyával rendelkezők jelentős, 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a színes, érdekes, igényes magazint. Aki pedig a Balatonra készül nyaralni, annak elengedhetetlen útitársa lesz az Északipart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!