Belföld

2015.12.04. 13:42

Elkészült A Játékkészítő új klipje (x)

Budapest - Elkészült az idén majd’ minden elemében megújuló pop-show-musical, A Játékkészítő új klipje.

PLT-információ

Megújuló látványvilággal, újabb szereplőkkel és természetesen újabb dalokkal is jelentkezik decemberben A Játékkészítő. A darab mondanivalóját „összefoglaló”, Képzeld el és megkapod! című dalhoz a napokban készült el a klip, melyben az előadók, Radics Gigi, Hien és a Vastag testvérek szerepelnek, és természetesen feltűnnek a képzelet szülötteként megjelenő mesehősök is.

„Egy piros ajtón át lépünk a fantázia világába, ahol a képzelet erejével a gyermekek álmai valóra válnak” – mondja Illés Gabriella, összefoglalva a dalfilm történetét. „A videó érdekessége, hogy Hiennel Bostonban, a Berklee Egyetemen lévő kollégiumi szobájában készültek a felvételek, így a forgatáson virtuálisan volt jelen” – tette hozzá a producer.

A klipet Kriskó László rendező készítette, aki számos rendezése mellett a hazai zenei élet többtucatnyi képviselőjével dolgozott már együtt.

A tavalyi év szuperprodukciójának is nevezett, A Játékkészítő című pop-show-musicalt a Syma csarnokban december 26–27–28–29-én tekintheti meg a közönség. Az egyedi, mesés látványvilágért ezúttal Radnai Márk fiatal színházi szakember és Bordos László Zsolt, architekturális vetítéssel foglalkozó 3D-művész, a műfaj világhírű szakértője felel. Az alkotók elmondták, az a cél, hogy az előadás nemzetközi szinten is megállja a helyét.

„Bordos László Zsolt világhírű 3D mapping művésszel fogunk dolgozni a látványvilágon” – mesélte Radnai Márk –, aki olyan vizuális formát fog kölcsönözni az új előadásnak, amit magyar produkcióban, ilyen színvonalon még nem lehetett látni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!