Belföld

2009.09.02. 10:12

Szeptember 9-13. között rendezik a Budapesti Nemzetközi Vásárt

Budapest - Összesen 14 ország 470 kiállítója mutatkozik be a 113. Budapesti Nemzetközi Vásáron, amelyet szeptember 9-13. között rendez meg a Hungexpo Zrt. - közölte a vásárszervező cég szerdán.

MTI

Tájékoztatásuk szerint a megújult vásárközpont az őszi szezont teltházzal kezdi, 20.400 négyzetméterén tekinthető majd meg a fogyasztási cikk kiállítás.
    
Az otthonteremtés vásárán ebben az évben több kapcsolódó kiállítást is tartanak, öt tematikus nappal várják a látogatókat.
    
A Tér Forma Design - az otthon témájú kiállítások legújabb tagja -, Magyarország legnagyobb bútoripari, belsőépítészeti, lakberendezési és design kiállítása a szervezők szerint. 
    
A fogyasztók számára aprópénzre váltható ötletekről,  termékújdonságokról a Lakberendezők Országos Szövetsége és a Magyar Bútor és Faipari Szövetség folyamatos programjai gondoskodnak. 
    
Az Interwood témakör a bútorok gyártóinak, a szakmai köröknek nyújt üzleti fórumot. 
    
A bútorok és lakberendezés világa mellé további kilenc nagyobb árucsoport kiállítói sorakoznak fel. A kert és hobby, a barkácsolás, az irodalom és művészet, a divat és stílus, a gyermekbirodalom, a wellness és egészség mellett még a szolgáltatások, nemzeti bemutatók és a gasztronómia érdekességek is beleférnek a választékba. 
    
A "vidék ízeivel" színesíti a vásárközpont programját az Agrárexpo, és mintegy háromszáz találmány bemutatásával teszi érdekessé a kínálatot a szintén a BNV idején megrendezendő Géniusz Európa nemzetközi találmányi kiállítás. 
    
Kína és Magyarország diplomáciai kapcsolatfelvételének 60. évfordulója alkalmából, a 2009. évi BNV díszvendége ezúttal Kína lesz. A Kínai Termékek Vásárán több mint 100 kínai cég közel 2.000 négyzetméteren mutatja be kínálatát. A Kínai Termékek Vásárának nyitóünnepségére - amelyet a BNV első napján rendeznek meg - ellátogat Kína magyarországi nagykövete és a Kínai Népköztársaság kormánya is hivatalosan képviselteti magát - közölte a Hungexpo Zrt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!