Belföld

2009.09.17. 18:22

Mór a legkedveltebb üdülőhely Fejér megyében

Mór - Mór a legkedveltebb üdülőhely Fejér megyében egy felmérés szerint; az ezt igazoló márványtáblát csütörtökön adta át Fenyves Péter polgármesternek Elekes András, a kutatást végző Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője és Nagy Zoltán Péter, a Pannon Lapok Társaságának ügyvezetője.

Kiss Nikolett

A Fejér Megyei Hírlap munkatársai a turisztikai főszezonban nyolc megyei településen - Gárdonyban, Velencén, Móron, Rácalmáson, Kápolnásnyéken, Etyeken, Vajtán és Fehérvárcsurgón - faggatták a nyaralókat arról, hogy mennyire turista- és vendégbarát a település, ahol pihennek.     
    
Egyebek mellett arról kérdezték őket, hogy van-e elegendő parkolóhely, milyen a helység köztisztasága, milyenek a szórakozási lehetőségek, mennyire vendégszeretők az ott élők. A válaszolók 1-től 5-ig terjedő pontozással fejezhették ki az ítéletüket.
    
Mint Elekes András főszerkesztő a díjátadás alkalmából elmondta, az elismerés nem a turisztikai szakma, hanem a nyaralók véleményét tükrözi, s az értékelések lehetőséget adnak arra is, hogy az érintett üdülőhelyek megszüntessék azokat a hiányosságokat, amelyek miatt alacsonyabb pontszámot kaptak vendégeiktől. 
    
A megyei napilap munkatársai a következő években is keresik majd a megye legkedveltebb üdülőhelyét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!