Aszófő

2016.05.04. 16:47

Mit jelent, ha törődnek egy településsel - Megújuló utcák Aszófőn

Aszófő - Veszprém megyében is több utat is érint az állami útfelújítás, többek között az aszófői Bázsai-öböl, Vadvirág és Rizling utcákat is.

Kekk Sára

- Szeretnénk, ha Aszófőt is úgy kezelnék, mint Balaton-parti települést – kezdte ünnepi beszédét a felújított utak átadóján Keller Vendel polgármester. Mint mondta, hiába nincs strandja és kikötője a településnek, azért itt vannak a Balaton partján, és igyekeznek felzárkózni a szomszédos településekhez.  A felújításról a polgármester elmondta, belügyminisztériumi beruházás volt, amire közel hatmillió forintot nyert az önkormányzat. - Itt szeretném megköszönni a hivatalban dolgozó kolléganők munkáját, akik sokat tettek azért, hogy megnyerjük ezt a pályázatot, amelyből a három utat felújíthattuk.

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az átadón biztosította az önkormányzat dolgozóit és a település lakosait, hogy a jövőben is együttműködik a polgármesterrel, illetve az önkormányzattal, hiszen képviselői programjában a kistelepülésen élők támogatása kiemelt helyen szerepel.

- Én is egy kistelepülésen születtem és nőttem fel, tudom, mit jelent, ha törődnek egy településsel és segítik a törekvéseit – tette hozzá az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!