Állásbörze rovat

2017.03.22. 10:25

Jost

A JOST 60 évvel ezelőtt családi vállalkozásként forgózsámolyok gyártásával kezdte meg működését Németországban. Ez a családi vállalkozás mára már világszerte működő konszernné vált, mely összesen 18 országban van jelen értékesítési vagy gyártó telephelyekkel. A vállalatcsoport világviszonylatban közel 3000 munkatársat foglalkoztat.

A JOST-termékek a tehergépjármű iparág legfelhasználtabb összetevői közé számítanak, és a JOST vállalatcsoport világszerte vezető pozíciót tölt be a haszongépjármű ipari beszállítók piacán.

A JOST Hungária Bt 350 munkavállalót foglalkoztat. A „vas” megmunkálásával foglalkozó szakképzett gépkezelőink: esztergályosok, forgácsolók, hegesztők, stb. mellett profi mérnök csapatunk támogatja a termelést, és segítik lekövetni a termék- és folyamatváltozásokat. Mind vevői, mind beszállítói minőségbiztosítási szakembereink szavatolják a termékeink megfelelő minőségét, komplex csapatmunkával dolgozunk azon, hogy a szigorú autóipari elvárásoknak megfeleljünk.

A JOST Hungária Bt-t 20 éve alapították Veszprémben, mely azóta egyre bővül, fejlődik, fontos stratégiai gyártó telephelyként szolgálja ki az anyavállalatot, és azon keresztül a vevőket.

Büszkék vagyunk rá, hogy a JOST vállalkozás első termékét, a forgózsámolyt kizárólag a magyarországi, veszprémi gyárunkban gyártjuk. Emellett a tradicionális ROCKINGER vonófejeket készítjük Veszprémben, melyek szinte minden teherautón megtalálható összekapcsoló elemek.

Munkatársaink a családias munkahelyi légkör mellett élvezhetik egy nemzetközi multinacionális vállalkozás által nyújtott biztonságot, a nemzetközi kapcsolatokban rejlő előnyöket és lehetőségeket.

Támogatjuk dolgozóink fejlődését. Belső képzési rendszerünk, a JOST Akadémia keretein belül a szaktudás elmélyítésére, és annak bővítésére, szélesebb látókör megteremtésére van lehetőség.

Igyekszünk megteremteni a keretfeltételeket a tehetségek kibontakoztatására. Folyamatos együttműködésben dolgozunk középfokú intézményekkel, valamint a Pannon Egyetemmel. Szakmai gyakorlati helyek és tapasztalatszerzési lehetőség biztosításával támogatjuk a fiatalokat.

Munkalehetőségek a JOST Hungáriánál

 

Szakmunka:
Gépi forgácsoló
Profilhajlító gépkezelő
Hegesztő
Présgép kezelő
Fúrógép kezelő
Szerelő
Festő (por- ill. fényező)

Munkalehetőségek a termelést kiszolgáló területeken:
Raktáros
Targoncavezető
Karbantartó (lakatos, villanyszerelő, műszerész)

A termelést kiszolgáló szellemi munkakörök:
Gépészmérnök (termeléstámogatás, vevői- és beszállítói minőségbiztosítás)
Méréstechnikus, Mérőeszköz felügyelő
Logisztikus, Termeléstervező, Diszponens, Beszerző

 

Amit kínálunk:
Versenyképes órabérek, havi béren kívüli juttatási csomag
Havi prémiumrendszer
Éves jutalom
Teljesítményértékelési rendszer
Céges buszjáratok
Külső- és belső képzések
Külföldi kiküldetések
Céges rendezvények (Családi nap, Karácsonyi rendezvény)
Közös szabadidős programok (Színház, VeszprémFest, Sörfesztivál, túrázás, horgászat, stb.)
Sportesemények (MKB kézilabda meccsek, Foci bajnokság, Ping-pong verseny, bowling, stb.)

Valósítsa meg terveit nálunk, csatlakozzon a 20 éves JOST Hungária csapatához!

Elérhetőségünk:
8200 Veszprém, Henger u. 1.
Tel: 88/577-700
Fejérdi Ildikó
HR manager
[email protected]
www.jost-hungaria.com

 

Nézze meg, kik hirdetnek a II. Napló Állásbörzén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!