Szülői összefogással újítják fel az óvoda kerítését

2017. augusztus 03., 09:05 szerző: Penk Tímea fotós: Penk Tímea
komment
Nagyon örülünk, hogy szülői összefogással rendbe tudjuk tenni intézményünk kerítését - mondta Steinbach Lászlóné, az ajkai Vizikék Óvoda vezetője.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Délutánonként és szombatonként tíz-tizenkét szülő szorgoskodik, hogy óvodanyitásra szép körülmények fogadják a száznegyven fős gyereksereget. A szülői munkaközösség tagja, Angi Zsuzsanna kezdeményezte a kerítés felújítását, akinek a kisfia a Maci csoportba jár.

Steinbach Lászlóné (jobbra) örül a szülői kezdeményezésnek, csak további segítséggel tudják befejezni a munkát
Fotó: a szerző

- Év végi szülői értekezleten beszéltünk arról, hogy rossz állapotban van a kerítés, ezért részt vettünk a munkáltatóm jótékony célú pályázatán. Kétszázezer forintot nyertünk, amiből a festék egy részét tudtuk finanszírozni - számolt be Angi Zsuzsanna. Hozzátette, csak további segítséggel tudják befejezni a munkálatokat, hiszen majdnem négyszáz méter hosszan festik a kerítést kívül és belül.

Nemcsak az intézménybe járó gyermekek szülei segítenek a munkában, hanem a pályázati segítséget nyújtó helyi cég alkalmazottjai is, valamint olyan anyukák és apukák, akinek a gyermeke később kezdi meg óvodás éveit.

A Pejkó csoportba járó Hidi Csenge édesanyja, Horváth Veronika elmondta, hogy az óvodába járó gyerekek miatt fontosnak tartja, hogy szép legyen a kerítés, és amúgy szeret önkénteskedni férjével, Hidi Zoltánnal együtt.

Penk Tímea

2017. augusztus 03., 09:05 szerző: Penk Tímea fotós: Penk Tímea

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...