Ajka

2012.01.06. 08:41

Külön köszöntötték a legidősebbeket

Iszkáz - A településen idén is felköszöntötték az idős lakosokat.

Tóth B. Zsuzsa

A hagyományos Idősek napi ünnepségen Cseh József polgármester nyitotta meg. Beszédében hangsúlyozta az időseknek a község közösségi életében betöltött jelentős szerepét. Ékes József országgyűlési képviselő szintén üdvözölte a falu idős lakóit, a kultúrházban ezúttal is szép számmal jelenlévő szépkorúakat.



Kiemelte, hogy a község büszke lehet a helyi Életöröm Nyugdíjas Klubra, mely fellépéseivel öregbítette Iszkáz hírnevét. Ez büszkeséggel tölthet el mindenkit. Lajtos József a nyugdíjas klub tagja verssel köszöntötte a megjelenteket. Mint minden éven, idén is külön szólt a köszöntő a legidősebbeknek. A falu vezetése ezúttal a 91 esztendős Kocsy Zoltánnét üdvözölte, aki sajnos nem tudta fogadni személyesen a köszöntést. A 88 esztendős Boldizsár Sándor azonban jelen volt az ünnepségen.

Megköszönte a megemlékezést, és minden nyugdíjas társának hasonlóan hosszú, egészségben megért kort kívánt. A hangulatot és jókedvet a Vati Fiúk Country Club színvonalas műsora biztosította. A vadpörköltet somlói bor kíséretében fogyaszthattak a jelenlévők. A vacsora után a talpalávalót Szabó Róbert szolgáltatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!