Ábrahámhegy

2016.08.03. 10:34

Emléktornát rendeztek a barátaikért

Ábrahámhegy - Egy régi, sportos baráti társaság ismét megrendezte Ábrahámhegyen az elmúlt hétvégén a szokásos éves focikupát, a VIII. Dekovics András és IV. Takács Béla emléktornát.

Kovács Erika

A mérkőzéseket, melyeken hat csapat vett részt, Vella Zsolt, Ábrahámhegy polgármestere és Horváth Ernő házigazda nyitotta meg, akik megemlékeztek barátaikról, akikkel együtt éveken át rúgták a bőrt. (Dekovics András az ajkai formaöntöde gyárigazgatója volt - a szerk.)

A résztvevők és családtagjaik a balatoni fociemléktornán
Fotó:  Horváth Ernő

Mécs Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész kezdőrúgása után az izgalmas meccsek után az első helyet hetesrúgásokkal Bódis Csaba, Csabai Gábor, Várnai Szabolcs, Perjés Gábor, Horváth Béla csapata szerezte meg. A gólkirályi címet Horváth Krisztán és Bakos Roland nyerte el, a legjobb játékos pedig Simon Dáriusz, a legjobb kapus Perjés József lett. A Vella Zsolt polgármester által felajánlott Nádori László-emlékdíjat Horváth Ernő vehette át.

Ízletes ételekkel, hűsítő sörrel, több mint hetven résztvevővel kitűnő hangulatban, baráti beszélgetésekkel telt a nap a Balatonnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!