Vilonya

2015.02.16. 19:29

Valentin-napi mulatság és farsang Vilonyán

Farsangi mulatság, Valentin-napi bál és jótékonysági est is ez egyben – mondta Baranyai Balázs főszervező Vilonya község kultúrházában szombat koraeste a még fokozódó hangulatú rendezvényen.

Miközben egyre nagyobb sorokban gyűltek a lakosok a belépőjegy és tombola vásárlására a kultúrház főbejáratánál, néhány mondatban sikerült még elmondania a Her Riporter álnevet és jelmezt viselő főszervezőnek miről is szólt az est, merthogy a barátaival, Fésüs Sándorral és Molnár Attilával közösen megrendezett farsangi retro partyval a mulatáson és az aktuális ünnepek „letudásán” túl fontos céljuk is volt. Baranyai Balázs úgy fogalmazott – Szeretnénk a befolyt összeggel a vilonyai óvodába járó gyerekek mindennapjait jobbá tenni, különböző szükséges eszközök beszerzésével, az pedig csak egy szerencsés véletlen, hogy a farsangot és Valentin-napot is egy ilyen színvonalú bulival ünnepelhetjük.

A hajnalig tartó mulatozásra végül több mint százan érkeztek a községből és határán túlról is, volt, aki jelmezbe öltözve szórakozott és várta izgalommal a jelmezverseny eredményét – ahol egyébként a legötletesebb maskara viselője ajándékban részesült –, de akadt, aki csak a társaság kedvéért érkezett. Akárcsak az este legidősebb párja, Jáki József és Jáki Józsefné, Erzsi néni is, akik koruk ellenére igen vígan mulattak a táncparketten a fiatalok között a ’80-as ’90-es évek disco slágereire, valamint a rögtönzött fotóműteremben elkészült képeiknek is nagyon örültek.

A jelmezesek közül végül Szikszai Norbertet (hercegnő) és Surányi Dávidot (lovag) díjazták a legjobbként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!