Veszprém

2014.05.14. 19:13

Elismerések, kitüntetések a Vöröskereszt világnapján

Veszprém – A Vöröskereszt világnapi ünnepségén elismeréseket adtak át, többek között 30 éves, áldozatos munkájáért Takács Józsefné zirci területi vezetőnek.

Varga Domokos Péter

Takács Józsefné a Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezete kitüntetését vehette át a megyei elnöktől, dr. Buzási Istvántól és megyei igazgatótol, Baráth Gábortól.

A megjelenteket a megyeielnök és a megyei titkár köszöntötte, felvázolva és értékelve a Vöröskereszt tevékenységét, kiemelve a véradás előkészítésében végzett munkát. Együtt adták át az elismeréseket is.


A Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezetének kitüntetésében részesült még Gyurcsán Zoltán,  a Bakony mentőcsoport vöröskeresztes egészségügyi alegységének vezetője, aki idén januárban részt vett a Fülöp Szigeteken folytatott katasztrófavédelmi munkálatokat Vöröskeresztes csoport tagjaként.

Fekete Istvánnét, megyei katasztrófavédelmi koordinátort február 28-án az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a polgári védelem napja alkalmából tüntette ki, ezúttal neki is gratuláltak. 

A Magyar Vöröskereszt szolgálati érdemérem kitüntetést Vödrös Bálintné Várpalota területről kapta, a vöröskeresztes munkáért kitüntetés arany fokozatában dr. Nagy Ilona részesült (zirci terület).

 

 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!