Veszprém

2015.03.05. 13:38

Nyugdíjasklub-vezetők közgyűlése

Veszprém – Az „Életet az Éveknek” Veszprém Megyei Nyugdíjas Egyesület a művelődési központban tartotta közgyűlését a minap.

Civil Tudósítónktól

A napirendek előtt Rácz Jenő, a megyei kórház főigazgatója tartott tájékoztatást az intézmény működéséről. A főigazgató részletesen szólt a kórház és egységei fejlesztéséről, a működtetés nehézségeiről, a folyamatosan tartó struktúraváltoztatásról. Felhívta a figyelmet az egészségtudatos életmód fontosságára. A témához kapcsolódóan, Ertli Balázs, az Országos Egészségfejlesztési Intézet területi munkatársa ismertette a szakmai együttműködés lehetőségeit. Paulics István, az egyesület elnöke összegezte az elmúlt évi munkát. Előterjesztette a feladat- és költségvetés-tervezetet, amit a kilencvenöt közösséget képviselő küldöttek elfogadtak.

A hozzászólások megerősítették, hogy rendkívül gazdag klubéletet élnek a megye nyugdíjasai, amiben továbbra is nélkülözhetetlen a helyi önkormányzatok támogatása.

Tungli József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!