Tapolca

2015.02.20. 15:16

Tapolcai választás - Sallee Barbara az LMP jelöltje

Orbán Viktor oligarcha bázisa volt eddig az ország, itt az ideje az irányváltásnak – mondta a Lehet Más a Politika (LMP) társelnöke, Szél Bernadett péntek délutáni tapolcai Fő téri sajtótájékoztatóján.

Tóth B. Zsuzsa

Hozzátette, hogy itt az ideje az irányváltásnak, nem tűrik tovább, hogy egyre nő a szegénység az országban, lecsúszik a középosztály.

- Pártunk jelöltje, Sallee Barbara ismeri a hétköznapi emberek problémáit. Tudjuk, hogy a legnagyobb azok tábora, akik még nem álltak egy párt mellé sem. Mi kiállunk az elveinkért, azok közt például a fenntarthatóságért. Ez irányba elkötelezett Sallee Barbara is – mondta Szél Bernadett.

Az előző ciklusban Hegymagason polgármesterként tevékenykedő jelölt vallotta, hogy humánökológus, oktatóként a vidék fejlődéséért, a táj- és természetvédelemért, a vidék fejlődéséért dolgozik. Célja a helyi gazdaságfejlesztés, munkahelyteremtés és megoldást találni az elvándorlás problémájára.

- Kulcskérdés számomra a lakosság érdekképviselete, hiszen az eddigi politikai képviseletnél többet, jobbat érdemel a térség. A városoknak gyarapodniuk kell, európai kapcsolatok építése szükséges, a helyi kezdeményezéseknek pedig minél nagyobb teret kell adni – hangsúlyozta Sallee Barbara.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!