Tapolca

2014.11.16. 12:16

Egészségnap helyi lehetőségekkel Tapolcán

Tapolca – A 21. Egészség és aerobik napon a helyi edzők, kiállítók mutatkoztak be. A csarnok ezúttal is tele volt egész nap.

Tóth B. Zsuzsa

Gerencsér Barbara rendezvényszervezőtől megtudtuk, hogy több program a kezdetektől fogva népszerű és ezért nem hiányozhat az egészségnapon. Így a spinning, a családokat vonzó baba- és gyermekruha börze, a véradás. Utóbbira minden alkalommal közel ötvenen jelentkeznek, ez a szám most sem volt alacsonyabb.

- Az évi kétszeri egészségnapot már várják az érdeklődők. Ezúttal nem hívtunk sztárvendéget, az idei őszi program a helyiek bemutatkozási lehetősége. Újdonság az Acces Bars személyiségfejlesztő kezelés és a meditáció. Másodszor vannak itt az Egészségfejlesztési Iroda munkatársai. A hot iron edzéssel ugyancsak második alkalommal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, miután a tavaszi egészségnapon már nagy sikert aratott. Egyre többen keresik a természetgyógyászok kezeléseit és termékeit, népszerűek a tanácsadások, különféle állapot felmérések. Mivel évről évre többen jelentkeznek az egészségnapra, ezért már a büfé előterét is be kellett rendeznünk - mondta Gerencsér Barbara.

Szemerédi János közel kilencvenedszer ad vért. Mellett Pikó Istvánné asszisztens veszi le a vért (Fotó: Tóth B. Zsuzsa)

Az egészségnapra látogatók kóstolhattak különféle, ízesített mézeket is, valamint az egészséges táplálkozás alapjait nyújtó teákat kortyolhattak. Aszalványok, lekvárok, bio ételek, fasírtok, édességek kellették magukat.

A közelgő ünnep jegyében már a helyi népművészek ajándékait és szappanokat is vásárolhattak az érdeklődők. Tanácsokat adott az asztrozófus, volt mágnesterápia, érrendszeri tanácsadás, több féle alakformáló edzés.

Sok más mellett például zumba, kettlebell, boot camp, trx, aerobic, walkenergie, több féle jóga edzés várta a mozogni vágyókat.

Ingyen használhatta mindenki a szaunát és a masszázsért sem kellett fizetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!