Sport

2014.09.26. 10:20

NB III: Kemény riválisok jönnek

A Veszprém megyei csapatok számára ismét hazai kör következik a labdarúgó NB III-ban, azaz a hetedik fordulóban a Balatonfüredi FC és a Veszprém FC is otthonában szerepel.

Horváth Gábor

Veszprém FC–Újbuda

A VFC még mindig idénybeli első sikere előtt áll. A bakonyiak az összes idegenbeli meccsükön kikaptak, hazai környezetben viszont veretellenek, három döntetlenjük van. A Veszprém utolsóelőtti a tabellán, a mostani ellenfél pedig veretlenül második.

Simon Attila edző: – Az elmúlt hétvégén gyenge meccset játszottunk (3:0-s vereség a III. Ker. TVE otthonában - a szerk.), a hét közben a csapattal és a vezetőséggel közösen le is vontuk a megfelelő következtetéseket. Bízom benne, hogy az együttes ezúttal más felfogásban és rendszerben futballozik. Háromesélyes meccsről van szó. Az Újbuda évek óta együtt játszik, reálisan a vendégek az esélyesek, de mi hazai pályán mindig a jobbik arcunkat mutatjuk, bízom a pontszerzésben, vagy a sikerben.

A VFC-nél (balra Burcsik) következtetéseket kellett levonni (Fotó: Zwicker Tamás)

BFC–Tatabánya

A balatonfürediek négy vereséget követően legutóbb végre ismét nyerni tudtak. A csapat ezzel 11. a tabellán, a Tatabánya két ponttal többet birtokolva a kilencedik helyen áll.

Pető Tamás edző: – A Tököl otthonában végre újra láttam a lelkesedést és a tüzet (0:3 - a szerk.) játékosaimon. Az első tíz percben eldönthettük volna a meccset, három száz százalékos ziccert hibáztunk. Az ellenfélre nézve hízelgő a végeredmény. A héten jó hangulatban készült a csapat. A Tatabánya jól szervezett és rutinos társaság, de képesek vagyunk legyőzni őket. Szabó és Bánhidi sérült, Simon és Kovács pedig eltiltott.

Mindkét mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!