Sport

2014.09.16. 17:40

Nagy dobás előtt a veszprémi kosarasok

Naményi Miklós, a Pannon Egyetem Veszprém KK ügyvezetője sajtótájékoztatón mutatta be a csapat három új játékosát, illetve beszámolt az idei tervekről is.

Heffler Péter

A Pannon Egyetem Veszprém Kosárlabda Klub több szempontból is fontos sajtótájékoztatót tartott a hamarosan induló kosárlabda NB I/B rajtja előtt a Gizella Hotelben. Az eseményen Naményi Miklós, ügyvezető érintve az elmúlt szezon történéseit beszélt a 2014-2015-ös évad elvárásairól, illetve az új igazolások közül hármat, Kámán Tamást, Farkas Attilát és Meghan Popottet is bemutatta.

– A célunkat, vagyis hogy bent maradjunk, elértük a tavalyi, kicsit félresikeredett évben – kezdte Naményi Miklós. – Az idei csapatot már májusban elkezdtük építeni, ennek köszönhetően egy jóval nagyobb keret áll rendelkezésünkre, mint az előző szezonban, így az elvárások is nagyobbak velünk szemben – tette még hozzá az ügyvezető.

A célokról még Petőfi Áron, edző beszélt: – A körülmények javulásával más célokat tűzhetünk ki magunk elé. Így idén azt hiszem, reális az első négy hely valamelyikére pályázni. Nagyon fontos, hogy rutinos játékosokkal bővült a keretünk, ami minden edző álma és most tényleg minden feltétel adott a jó eredmények eléréséhez – utalt Petőfi Áron a sajtótájékoztatón bemutatott játékosokra.

A klub hosszútávú szponzori megállapodást is kötött az egyik helyi illetőségű bankkal, ami ugyancsak tovább növelheti az egyesület lehetőségeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!