Rendőrségi

2014.10.02. 09:33

Üres kézzel tért haza a rabló

A napokban zárult le egy lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon.

Egy 31 éves berhidai férfi 2014. szeptember 22-én éjjel fél kettőkor hívta a 112-es segélyhívószámot, mivel furcsa zajra riadt fel, és a szobából kilépve egy férfival találta szembe magát. A férfi elszaladt, hátrahagyva az árokban elrejtett lopott láncfűrészt és fúrógépet. Az egyenruhásoknak a sértett elmondta, hogy felismerni vélte az elkövető személyt.

A megnevezett férfit a nyomozók előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták ki. Mivel a fűrész és a fúrógép is megkerült, a sértett kára egy doboz cigaretta értéke lett, mert az elkövető magával vitte a lakásban talált dohányterméket. Végül teljesen üres kézzel tért haza a fiatalember, hiszen futás közben még a cigarettás dobozt is elhagyta az utcán. A 24 éves berhidai illetékességű K. Attila ellen a nyomozás befejeződött, a keletkezett iratokat a Várpalotai Rendőrkapitányság a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!