Rendőrségi

2014.09.16. 08:01

Szalámit rabolt a pékségből

Veszprém - Rekordidő alatt, az elkövetés után fél órával elfogták a rendőrök azt a férfit, akit rablás bűntett elkövetésével gyanúsítanak - derült ki a megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.

Közlésük szerint a veszprémi P. Gyula szeptember 15-én 16 óra körül bement egy veszprémi pékségbe, majd a hűtőből különböző húsipari termékeket vett magához. Az eladók közben látták, hogy a férfi fizetés nélkül kíván távozni az üzletből, ezért kérték, hogy álljon meg. Egy vevő, aki ezt meghallotta P. Gyula elé állt a kijáratnál, hogy megakadályozza távozását. P. Gyula a nőt félrelökte, majd elfutott az üzletből. A rendőrségre érkezett bejelentés után a személyleírás alapján a Tüske András rendőr törzsőrmester és Takács Zsolt rendőr törzsőrmester tudta, kit kell keresniük. Az elkövetés után fél órán belül veszprémi lakásán elfogták majd a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították P. Gyulát, akinél hiánytalanul megtalálták az üzletből elvitt szalámikat. Az ügyben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség P. Gyulával szemben, őrizetbe vételének elrendelése mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!