Rendőrségi

2014.12.27. 08:19

Raktárba tört be

Várpalota - A napokban zárult le egy lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Várpalotai Rendőrkapitányságon.

A 43 éves sértett feljelentése alapján indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki 2014. november 6-án hajnalban az egyik berhidai vegyeskereskedés raktárhelyiségének ablakát kifeszítette és onnan üdítőitalokat tulajdonított el.

A várpalotai rendőrök a betörés észlelését követően alig néhány órával már előállították és gyanúsítottként hallgatták ki L. Jánost, aki elismerte a lopást. Pontos részletességgel nem tudta elmondani, hogy milyen módon ment be a raktárba, mivel a bűncselekményt megelőzően a helyi vendéglőben nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott el. A férfinél a rendőrök megtalálták az eltulajdonított üdítős palackokat, így a lopási kár egy része megtérült.

Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság a lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban a nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Veszprémi Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!